Femsolicious

FEMSOLICIOUS GAAT OVER:
Zelfliefde en compassie, Verbeteren van je emotionele mindset, Reconnecten met je lichaam, Moeten, kunnen, willen en mogen…,Beter kiezen voor jezelf, De kracht van gedachten voor je laten werken, Helder communiceren, Grenzen aangeven, De nee’s onder je ja’s erkennen, Je kwaliteiten en allergiezone.

Dit doen we a-la-femso-style… FEMSO is het acroniem voor Fysiek, Emotioneel, Mentaal,Spiritueel, Onbekend (dat wat onbewust speelt). Iedere sessie bereiden we beiden voor, we bespreken waar je tegenaan loopt, wat je(nog) blokkeert en zetten daar de benodigde stappen in.

NA DEZE 12 WEKEN:
Ervaar je meer innerlijke rust en ontspanning in je hoofd en je lichaam. Daarnaast ben je zelfverzekerder en bewuster van de sprankelende energie en de ongekende waarde die jij levert aan de wereld. Je leert beterekeuzes te maken voor jezelf waardoor je stressarm leeft en steeds meer ruimte komt voor (zelf) waardering, liefde en openheid. Kortom: Je wordt een nóg leuker mens voor jezelf en de mensen om je heen waardoor je met plezier, gemak en voldoening leeft. En dat straal je uit op de wereld om je heen…

WAT KOST HET?
Jouw financiële investering is € 555,-. (mogelijk wil jouw werkgever hierin investeren, dan komt daar nog BTW bij). Jouw tijdsinvestering zal circa 20 uur zijn, verdeeld over 3 maanden. We spreken 6 sessies af en plannen die om de week in. Per sessie (1-op-1) werken we 1,5 tot 2 uur samen. De overige tijd zul je nodig hebben voor het voorbereiden en uitwerken van de oefeningen en opdrachten.

Mocht er tussen de afspraken door iets zijn wat je met me wilt bespreken dat mag je me bellen,appen, mailen. Ik ben er om je te steunen tijdens dit proces en dat neem ik heel serieus.Natuurlijk ben ik niet 24/7 bereikbaar maar twijfel alsjeblieft niet om buiten de welbekende kantoortijden contact te zoeken. Ik  reageer altijd zo snel als mogelijk is.

GA JE ERVOOR?
Ik haal álles voor je uit de kast en verwacht dat ook van jou. Als jij hiertoe bereid bent wil ik heel graag met je samenwerken en heb ik álle vertrouwen in jou en dit traject. Gaan we ervoor? Stuur me dan een JA IK WIL reactie. Je kunt me mailen (info@femso.nl) appen of bellen(06-83230969). We kunnen dan zo snel mogelijk onze eerste afspraak plannen.