Wil je het beste uit jezelf halen en je leven naar een hoger niveau tillen? Ontdek het krachtige coachingstraject ‘Level Up’ en creëer een buitengewoon leven!

Voordat we dit coachingstraject aangaan hebben we een uitgebreide kennismaking. Zo leren we elkaar kennen en kunnen bepalen of dit traject past bij jouw wensen en mijn aanbod. Tijdens dit waardevolle gesprek bespreken we openhartig je doelen en hoe we gezamenlijk duurzame verbeteringen kunnen bewerkstelligen. Jouw welzijn staat centraal, en dit intakegesprek helpt ons om de juiste koers te bepalen voor een betekenisvolle en effectieve samenwerking. Samen ontdekken we of dit traject de perfecte match vormt voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Laten we verkennen en ontdekken!

Met deze 4 stappen geef jij je leven een boost naar een hoger niveau!

STAP #1: JIJ
Leer jezelf kennen op alle vlakken – gezondheid, geluk en energie – en leef een authentiek leven dat betekenisvol is voor jou, de ander en de wereld.

STAP #2: JOUW DROMEN
Het creëren van je droomleven is een reis van zelfontdekking en groei. Het niet nastreven ervan leidt tot frustratie en ontevredenheid. Overwin je angsten en neem de regie over je leven.

STAP #3: RELATIES
Gezonde relaties zijn essentieel voor persoonlijke groei, welzijn van anderen en positieve samenleving. Het bouwen ervan is van groot belang.

STAP #4: ZINGEVING
Een zinvol leven betekent verbondenheid ontdekken, innerlijke vervulling vinden, betekenisvolle relaties koesteren en positieve impact creëren in de wereld.


Hoe lang duurt dit traject?

In een ideale wereld kunnen we dit coachingstraject van de 4 hoofdthema’s (jij, jouw dromen, relaties, zingeving) afronden in een tijdsbestek van 4 maanden, uitgaande van 3 sessies per hoofdthema á 2 uur.

Maar het leven is geen excelsheet.

Sommige thema’s hebben meer tijd en aandacht nodig dan andere om een duurzame verbeterslag te maken. Het is persoonlijk en afhankelijk. Ik kies er om die reden voor om geen tijd aan dit traject te koppelen. In plaats daarvan ronden we dit traject af wanneer alle thema’s naar volle tevredenheid zijn behandeld en geïmplementeerd. Ongeacht tijd en altijd volledig gecommitteerd.

Wat kost het?

De investering voor dit coachingstraject is € 1.111,-.

Hoe werkt het?

De coachvorm voor dit traject is hybride. We werken zowel face-to-face, via e-mail en telefoon. Iedere sessie kent leesstof, oefeningen en implementatie-opdrachten. Wanneer wij definitief gaan samenwerken plannen we de gewenste vorm van sessie in per thema. Tussen de sessies door kun je me altijd bellen, whatsappen of mailen bij vragen. Ik reageer altijd binnen 2 werkdagen.

En nu?

Na je aanmelding via de ‘dit wil ik’ knop ontvang je een uitnodiging voor een intakegesprek.


NU is altijd het beste moment

Er is geen beter moment dan NU om in actie te komen en de kwaliteit van je leven een boost te geven. Waarom zou je wachten? Tot morgen? Volgende week? Of volgend jaar?

Waarom zou je genoegen nemen met een‘ach-zo-erg-is-het-ook-weer-niet-leven’ als je ook voor buitengewoon kunt gaan?

Precies…


Liever losse modules DIY doorwerken? Dan kan.

Bestel de e-Bookazines en/of Worksheets die aansluiten bij jouw leerwensen of neem contact op voor meer informatie.