Opruimcoaching

Teveel prikkels, stress, chaos, rommel en gebrek aan overzicht in je huis? Grote kans dat ook je hoofd omloopt. Is jouw gezellig drukke leventje omgeslagen in een help-ik-verzuip-in-de-chaos-lifestyle? Ga opruimen. Niet oppakken, stapels maken, verplaatsen en weer door… maar écht opruimen. Uitzoeken, weggooien, weggeven en wegdoen.

Spullen zijn leuk. True.
Teveel spullen zijn een last op je schouders. Nog meer true.
Ze vreten geld, tijd, energie en ruimte…

Er zijn mensen die gaan uitbouwen om hun spullen kwijt te kunnen, een zolderkamer inrichten als opslag of daarvoor zelfs ruimte huren. Voor spullen die ze nooit gebruiken! What a waste…

Toch snap ik het ergens écht wel.
Er kan een emotionele band zijn met spullen. Die servieskast van een overleden lievelingstante, de bewaarde dozen babyspulletjes die je eraan herinneren dat ze echt zó klein zijn geweest, die knuffel met dat halve oog waar de stukjes liga nog aanplakken uit vervlogen tijden, die lappen stof waar je ooit iets van wilde maken maar nooit tijd voor had (gemaakt)… moet ik nog meer noemen?

Maar onthoud alsjeblieft; herinneringen zitten niet in spullen… herinneringen zitten in jou.

Mocht je moeite hebben met dat loslaten; maak dan een foto van die spullen en schrijf je mooiste herinnering erbij in een mooi boekje. Bedankt de spullen voor hun bewezen diensten en geef wat goed is door aan iemand die ze goed kan gebruiken.

Een opgeruimd huis brengt je zoveel meer dan een opgeruimd huis.

Jij weet vast allang dat alles met elkaar te maken heeft. En dat iedere verandering zorgt voor een domino effect. De gezelligheid in huis werkt door in je relatie, wat maakt dat je je lekkerder voelt, beter slaapt, uitgerust op je werk verschijnt, productiever bent en nieuwe plannen meer kans van slagen hebben.

Voor je ’t weet heb je de flow van een easypeasy lifestyle te pakken.
Dus wijs je teveel aan spullen de deur en pak je ruimte terug.

Zie je het niet zitten om dat alleen te doen?

Neem contact met me op, dan kunnen we gelijk een plan de campagne opstellen en in januari van start gaan.

Hoe lekker wil jij 2022 beginnen?

WAT KOST HET?
Dat ligt er nogal aan. Heb je hulp nodig bij één ruimte of je hele huis? Heb je voldoende aan een slim stappenplan of wil je de hele uitvoering samen met mij doen? Opruimcoaching is  dus maatwerk. Houdt rekening met een uurtarief van € 55,- (die minder wordt naarmate de klus groter is). De richtprijs voor een (slaap)kamer is € 333,-.

HOE WERKT HET?
Maak een afspraak met me voor een brainstormsessie. Leidt me door de ruimte(n) en vertel me je woonprobleem. Na deze brainstorm ga ik aan de slag met een voorstel inclusief prijsopgave en  koppel je dit binnen een week terug. En dan? Mouwen op stropen en aan de slag ;)… 

Lijkt het je wat? Stuur een mailtje aan info@femso.nl of bel me op 06-83230969. Ik kijk naar je uit.