Keurig in de volgorde van de tijdlijn of van de hak op de tak. Zorgvuldig gekozen woorden of minder politiek correct. In deze sessie is alles toegestaan. Álles is bespreekbaar, alles mag eruit. We kunnen wandelen in het bos, we kunnen koffie drinken… dit moment is he-le-maal voor jou.

Lucht je hart en gooi eruit wat je dwarszit. Het heeft een buitengewoon helend effect. Net zoals de energetische sessie, die onmiddellijke diepe ontspanning teweegbrengt. Hoewel niet alles wellicht in één sessie wordt opgelost, zul je je absoluut beter voelen. Je krijgt helder inzicht in de thema’s die je beïnvloeden en ontdekt waar je verbeteringen kunt aanbrengen.

Als na deze sessie aanvullende ondersteuning gewenst is, gaan we samen kijken naar jouw behoeften en of ik een passend aanbod kan bieden dat hierbij aansluit.

Hoe werkt het?

De coachvorm voor deze sessie is 1-op-1 en face-to-face. We wandelen en/of praten ongeveer 1,5 uur en sluiten af met een ontspannende energetische sessie van 1 uur. Tijdens de energetische sessie activeer ik diverse drukpunten op je hoofd voor een ontspannend effect. Terwijl je comfortabel op de behandeltafel ligt, kun je zelfs in een rustige slaap vallen. En in het beste geval ervaar je zelfs nog dagen later een blijvend gevoel van rust in zowel je lichaam als je geest.

Wat kost het?

De investering voor deze walk&talk is € 222,-.

Hoe lang duurt dit?

De walk&talk duurt 2,5 uur. Neem contact met me op om deze sessie in te plannen. Het is een fijne eerste stap wanneer je coaching overweegt maar mogelijk niet weet waar je moet beginnen.

En nu?

Na je aanmelding via de ‘dit wil ik’ knop neem ik binnen twee werkdagen contact met je op om een afspraak te maken.