Ervaringen

“Ze voelt haarfijn aan wat iemand nodig heeft

“Wat ben ik blij dat ik mijn scepsis en koppigheid opzij zette. Zodra ik de eerste stap in jouw ruimte zette voelde ik mij helemaal vrij om alles eruit te gooien en dan ook ’the bad & the ugly’;). wat is het fijn dat jij zo nuchter bent maar tegelijk áltijd spreekt vanuit liefde en juist in die liefde kracht ziet. Mijn scepsis verdween als sneeuw voor de zon toen ik merkte dat jij kijkt naar wat diegene voor jou nodig heeft. Je wilt niet koste wat kost vasthouden aan methodieken maar voelt haarfijn aan wat de ander nodig heeft. Dus, HUP, die auto in en rijden…dát activeerde de juiste drukpunten in mijn hoofd. tegen iedereen die twijfelt om jou te benaderen zeg ik: ‘wees lief voor jezelf en gun jezelf een Linda’!

Sammy

“Alle sessies zijn heel persoonlijk”

“Bij de eerste kennismaking gelijk een goed gevoel. Chocolaatjes, thee en mijn verhaal direct allemaal op de tafel. Er werd een luisterend oor geboden en ik kreeg gelijk een gevoel van rust. Linda heeft mij geholpen om positiever te kijken naar mijzelf en boven al meer rust te creëren. Alle sessies zijn heel persoonlijk en Linda is altijd te bereiken, echt super. Zij heeft mij leren relativeren en bovenal te kiezen voor mezelf. Want waarom zou ik dingen doen waar ik ongelukkig van word? Ik merk dagelijks dat ik meer rust heb en dat gun ik mezelf nu ook.
Linda bedankt ?”

Rachel

“Het heeft mij veranderd, ik voel me superfijn”

“Ik voelde me al een hele tijd zo van, pfffffff geen rust in mijn hoofd, vele gedachten, veel emoties en na een tijdje te hebben getwijfeld toch maar een app gestuurd ” he Linda kan je me helpen”. Een afspraak gemaakt, niet echt wetende wat me te wachten stond, beetje gespannen.

We zijn begonnen met een praat sessie, en dat voelde al fijn, gewoon iemand die zonder oordeel naar je luistert, een hoop dingen van me af kunnen praten. Na een heerlijke lunch begonnen aan het tweede deel, en dat was een heel bijzonder, had nog nooit zoiets ervaren. Toen we klaar waren, had ik een sereen gevoel in mijn lichaam, echt een rust, en de ballast in mijn hoofd was weg.

Het heeft mij veranderd, ik voel me super fijn, geen stress meer in mijn lichaam, kan zaken beter relativeren, voel geen druk meer, maak me niet meer zo druk over dingen die rond mij heen gebeuren. Ik kan een ieder een sessie aanraden bij Linda en ik dacht dat het heel zweverig zou zijn maar dat valt reuze mee. Ben er als mens op vooruit gegaan en merk dat dagelijks.”

Kris

“De juiste tips op het juiste moment”

“In een moeilijke periode heb ik jou of jij mij (?) opgezocht en heb jij me zo ontzettend fijn bijgestaan! Zelfs op afstand! Je hebt me bijgestaan door heel goed naar me te luisteren, te voelen, geduldig te zijn en me de juiste tips op het juiste moment te geven.

Ik ben je zo ontzettend dankbaar voor je hulp en je Vlot 😉 reageren! Ik sta weer met beide benen op de grond en kan er weer tegenaan. Heerlijk mensch ben je!”

Teunia

“Het is echt waar; als je van jezelf houdt komt de rest vanzelf”

“Het coachingstraject heb ik als heel prettig ervaren. Ik voelde me echt gehoord en gezien door Linda en de huiselijke, ongedwongen sfeer voelde heel fijn.”

Ik hoefde geen blad voor mijn mond te nemen. Ik kon altijd alles zeggen en Linda stelde mij de juiste vragen om mij nog verder aan het denken te zetten om vervolgens samen tot antwoorden en oplossingen te komen. Linda hielp mij om bepaalde situaties anders te bekijken en te benaderen. Dat heeft mij heel erg geholpen om positiever in het leven te staan. Daarnaast heeft ze mij zelfvertrouwen gegeven dat ik mag zijn wie ik ben en dan ik de meningen van andere meer los mag laten en mijn eigen leven moet leven.”

Laura

“Ze geeft je ook veel energie om er weer tegenaan te kunnen”

“Linda heeft als coach voor me veel betekend. Heb nu meer inzicht in bepaalde situaties waardoor ik het makkelijker kan relativeren en mee kan om gaan. Meer rust in me lijf gekregen. Kan haar echt aanraden. Als het soms ff tegen zit samen een wandeling door het bos en me hoofd is leeg. Ze geeft je ook veel energie om er weer tegen aan te kunnen…”

Carla

“Mooie positieve inzichten”

“In korte tijd zo ontzettend veel positief moois geleerd en tot vele mooie positieve inzichten en wijsheden gebracht, dankzij Linda. Echt geweldig, helemaal goud…”

Dick

“Linda neemt je mee, op reis door je leven”

“Linda is een zeer enthousiaste, empathisch, maar ook objectieve coach. Ze staat voor 200 % achter haar FEMSO, ze gelooft in haar opgezette programma’s en trajecten, dit straalt ze in alles uit. Knap hoe ze daarin te werk gaat. Ze gaat er helemaal voor, zo enthousiast als ze is, zo rustig is ze tijdens de behandelingen. Het enigste wat je moet doen is jezelf openstellen en Linda neemt je mee, op reis door je leven. Je zult versteld staan wat allemaal mogelijk is…”

Jo