Het begint écht bij jou

In relatietherapie met jezelf?
#WHYNUT
 
 
De mooiste relatie die je kunt hebben is de relatie die je met jezelf hebt.
Daar leg je de basis.
De basis voor het goede leven.
 
Vanuit je bewuste liefdevolle zelf, gun jij jou alleen nog maar het allerbeste en is er simpelweg geen ruimte meer voor:
– Ja zeggen als je nee bedoelt
– Schadelijke (vriendschaps- en liefdes-) relaties
– Een chronische gevoel van tekort
– Niet durven kiezen
– Je eigenwaarde laten afhangen van de mening van een ander
 
Het is zó gaaf om te zien wat er gebeurt als je jezelf toe staat écht vrij te zijn. Écht van jezelf houden begint met het accepteren van jezelf. Al je innerlijke en uiterlijke schoonheid en lelijkheid, passie en luiheid, successen en failures; the total package of you!
 
Vanuit die liefdevolle basis bloeit alles op; je hervonden liefdesenergie en ‘lust for life’ kán niet anders dan beter en mooier voor jou creëren… en daarmee voor de wereld om jou heen.
 
Omdat jouw geluk aanstekelijk werkt!
– Jouw lachen tovert een glimlach op het gezicht van een ander
– Jouw openheid in spreken en zijn, helpt anderen zich te bevrijden van taboes
– Met jouw krachtige keuzes ben je een voorbeeld voor een ander
– Jouw middel-finger-attitude is verfrissende voorbeeld waarmee je aangeeft dat je je niet klein laat houden door de oordelen en meningen van een ander
– Met het voelen en volgen van jouw dromen en verlangens activeer en inspireer je anderen

Weet dat het andersom, dus als je niet happy bent met jezelf en je jezelf klein houdt of inhoud, óók uitwerkt op je omgeving.

Ben je dan áltijd alleen maar heppiedepeppie als je van jezelf houdt?
Nee. En dat hoeft ook niet. Ik heb merk dat ik het soms ook gewoon nodig heb om me een beetje ongelukkig te voelen zodat ik het geluk ook weer meer waardeer. En misschien geldt dat ook wel voor jou…
 
9 van de 10 keer voel ik me geweldig, heb ik toffe plannen en barst ik van de energie en daadkracht… sta ik ‘aan’! Dat zijn de momenten waarop ik voel dat ik mijn ‘spark of joy’ leef. En 1 van de 10 keer dus niet. Dan struggle ik. Dan voel ik me blegh, heb ik gewoon geen zin en wil ik ff lekker stilvallen en een beetje klagen, mekkeren en mauwen. Op de bank. Onder een dekentje. En vaak weet ik helemaal niet waarom. Maar dan is het gewoon zo. That simpel. Ik weet en vertrouw; dat gedoe en gestruggle gaat voorbij. Zoals alles voorbij gaat.
 
Het leven heeft een ‘grappige’ manier om je te testen. Om je uit te nodigen te blijven staan voor jezelf en de keuzes die je maakt. Ook als je je even wat minder lekker in je velletje zit. Of misschien wel júíst dan. Vraag je dan eens af of je nog steeds bent wie je wilt zijn. Dat is echt onwijs interessant om eens bij stil te staan, over na te denken en te doorvoelen: klopt het nog wel bij wat ik nu laat zien? Draag ik het (voldoende) uit? Welke keuzes kan ik maken om dat nog meer te leven?… Hoe wil ik me voelen en wat heb ik nu nodig?

En gun het jezelf dan om die acties te nemen. Voor jou.
Het gáát niet alleen om jou…
Maar het begínt wel allemaal bij jou…
Hou van jezelf en wees daarmee de inspiratie voor een ander…

Ik ben heel benieuwd naar jou en vind het fantastisch als je me laat weten wat dit blog voor je doet. Stuur een mailtje naar info@femso.nl. Ik reageer altijd #iamnotarobot ;)…

Maak het leven mooi,
Linda Vlot

Iedere week automatisch mijn blog ontvangen? Schrijf je hier in en ontvang direct mijn GRATIS eBook met de gouden tip voor liefde en verbinding.