In jou zie ik mij…

Voel je je tekort gedaan, voor lief genomen en onbegrepen in je liefdesrelatie? Heb je heimwee naar het vrolijke onbezorgde leuke mens die je vroeger was en vraag je je af waar jij jezelf bent kwijtgeraakt? Snak je naar meer ruimte en frisse lucht?

Wat gebeurt er met je als ik je vertel dat jullie problemen een heel andere oorzaak hebben dan je tot nu toe dacht? Dat de issues (pijn, verdriet, afwijzing, minderwaardigheid, boosheid, teleurstelling) die je in je relatie ervaart een projectie zijn van wat zich binnen in jou afspeelt…

Your inner world, creates your outer world

Als het nu voor jou zo is, dat er een fraction too much friction in je relatie is, dan kan dit ronduit pijnlijk zijn om te horen. I know! In de relatie met je partner zie jij jezelf, ínclusief je oude wonden.

Mogelijk zijn er ervaringen geweest in het verleden, groot of klein, bewust of onbewust, waar je nu tegenaan loopt. De kans is groot dat jullie al van alles hebben geprobeerd maar het nog niet gelukt is om hier uit  te komen…. tot nu toe.

Toch mag je van me aannemen dat er geen mooiere leerschool dan de liefde bestaat… omdat je jezelf terug ziet in de ander. Als je deze lessen in de liefde durft aan te kijken gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Het is aan jou de eerste stappen te zetten.

Maar ehh… ‘It takes two to Tango’ toch? En dat ben ik helemaal met je eens. Als je die passievolle dans in je eentje doet dan slaat het nergens op. Juist die dans is voor een stel bedoeld… het maakt liefdesvuur los. Maar goed, je hoeft niet met de Tango te beginnen! Ga eerst eens een beetje met je heupen wiegen, dan de muziek erbij, dan wat pasjes om soepeler te worden… vervolgens op de hakjes, wat fancy danspasjes totdat je ermee vertrouwd raakt. Kom vooral eerst zelf in beweging en gun jezelf dat plezier… Als jij hiervan gaat stralen kan hij toch niet meer stil langs de kant blijven zitten?

Ga ervoor! Geef wat je wilt ontvangen, no more holding back. Het universum doet niet aan oneerlijke deals. Je krijgt altijd terug wat je zelf geeft… Je wordt alleen meer geliefd naarmate je liefdevoller wordt. Naar jezelf en naar anderen. Dus: wil je liefde? Geef liefde. Wil je jezelf zijn? Wees dat dan en sta die ander ook toe zichzelf te zijn. Wil je een sexy partner? Wees een sexy partner. Wil je commitment? Geef commitment! Wil je een diepere verbinding? Open je hart en geef je bloot…

Ik ben heel benieuwd naar jou en vind het fantastisch als je me laat weten wat dit blog voor je doet. Stuur een mailtje naar info@femso.nl. Ik reageer altijd #iamnotarobot ;)…

Maak het leven mooi,
Linda Vlot

Iedere week automatisch mijn blog ontvangen? Schrijf je hier in en ontvang direct mijn GRATIS eBook met de gouden tip voor liefde en verbinding.