Over Femso

Wat betekent femso?

Mijn praktijk voor Eigen Wijze Liefdescoaching heet femso, het acroniem voor; fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel, onbewust. Het zijn die lagen waarop ik werk. Deze gebieden zijn allemaal met elkaar verbonden. Ik werk met de mooiste mensen die klaar zijn met gedoe en onzekerheid in de liefde. Vrouwen die zichzelf zo lang hebben weggecijferd om alle ballen hoog te houden en nu verlangen naar het simpelweg gelukkig zijn, zonder op te willen geven waar ze zo lang voor hebben gewerkt. En dat laatste is zó begrijpelijk en lastig tegelijk om alleen te doen. Als dit voor jou geldt wil ik je aanmoedigen om het niet alleen te doen maar hulp te accepteren. Zodat je veel meer opties worden aangereikt dan wat je nu kunt bedenken.

Als je de blokkades en beperkingen die je nu ervaart uit de weg ruimt ontstaat er zo iets gaafs! Je wordt je namelijk bewust van je oneindige potentie en je ervaart hoe beperkingen ombuigen naar mogelijkheden. Het is echt geweldig om te zien hoe iemands energie verandert van zwaar naar licht.

Ik gun het iedereen om die zware rugzak met ‘gedoe’ van zich af te gooien en met een frisse blik mogelijkheden te ontdekken die bijdragen aan het goede leven. En dat is in mijn ogen een leven vol plezier, gemak en bákken vol liefde.

Wat is energie?

Heb je weleens iemand omhelst wat voelde alsof je een steen op benen vasthield? Koud en hard? En, voor het contrast, heb je weleens iemand omhelst waarbij je het gevoel had dat je helemaal opging in zijn of haar armen, tijd niet meer bestond en je daar eeuwig zou kunnen blijven staan? Dát is energie en er kan ontzettend veel verschil zitten in de lichtheid en warmte van energie. We doen weleens een beetje ingewikkeld over energetisch werk, terwijl alles en iedereen energie ís. Je hebt niet zoveel energie of je bárst ervan. Simpel toch?

Het mooie is dat je energie zo kunt draaien dat het je dient. Iedereen kan dat, jij ook, mits je blijft trainen. Maar dat geldt natuurlijk voor alles. Een sixpack bereik je ook niet met 3 sit-ups, right? Het is een kwestie van doen. Dus hoe fijn is het te weten dat je energie kunt veranderen door het inzetten van geweldige tools.

Welke geweldige tools?

De tools die ik inzet tijdens mijn coachingstrajecten zijn Touch of Matrix, Access Bars, omdenken, (schrijf)oefeningen, verlangensbewustwording en verder álles wat nodig is voor jou op dat moment. Het is de combinatie van heel vaag en heel concreet: met je kop in de wolken en je pumps in de klei zetten we de stappen richting je doel.

Oké, even wat technische informatie over de Touch of Matrix-methode: we brengen de verbinding tot stand tussen jouw innerlijke krachtbron en het morfogenetische veld. Deze methode is gebaseerd op de belangrijkste stelling van de kwantumfysica -> alles is licht en informatie. Dit energieveld zit om jou, om mij, om iedereen en via die energie is alles en iedereen met elkaar verbonden. Als al die verbindingen goed werken ben je je hier nauwelijks van bewust. Denk aan een internetverbinding op je laptop of telefoon. Maar als het minder goed functioneert spreken we van een blokkade. Het is dan zaak om die verbindingen te herstellen. Te optimaliseren.

Hoe werkt dat?

FEMSO gaat eenvoudigweg over het anders beleven van alles wat je ziet, wat je voelt en wat je hoort. Dat wil zeggen: anders dan je gewend bent. Tijdens een sessie maak je verbinding met een andere realiteit. Je ervaart wat er gebeurt als je verstand buitenspel wordt gezet. De techniek doet een beroep op je zelfhelend vermogen. Het zal je verbazen wat er allemaal mogelijk is. Het werkt diep en zorgt voor snel resultaat. En dat blijft. De methode is uniek en verrassend eenvoudig. Geen hocuspocus alhoewel het wel magisch is! En het mooie is: je hoeft het niet te begrijpen, je hoeft er zelfs niet in te geloven. Je hoeft je alleen maar open te stellen. Laat het gewoon gebeuren. Het zet zoveel in gang en zet je negatieve mindf*cks om naar positieve.

What?!?!

Yup. De negatieve mindf*cks kennen we allemaal wel. Ga eens na hoeveel beperkende gedachten je hebt… dat je denkt dat je iets niet kan of durft, dat je denkt dat je het niet waard bent, dat je niet goed genoeg bent, dat mensen je niet aardig vinden, dat je niet mooi en slim genoeg bent…en ga zo maar door. Als jij al deze gedachten gelooft dan kun je daarvan behoorlijk in de put raken, er hoofdpijn van krijgen, opgebrand raken, verdrietig/depressief worden, crashen, fysieke klachten. Je raakt uit balans. En dat is zo zonde! We zijn immers niet onze gedachten, we hebben ze zelf gecreëerd. Dus als we ze gecreëerd hebben, dan kunnen we ze ook weer ont-creëren en vernietigen. Word je bewust van de kracht van gedachten.
Positieve gedachten laten (eigen)liefde stromen. Laat je oude overtuigingen en shizzle los en creëer mooie nieuwe gedachten. Ben jij bereid af te rekenen met al die mindf*cks die negatieve gedachten zijn?

Los jij mijn klachten op?

Het gebeurt vaak dat klachten na een of meer sessies verdwijnen en niet meer terugkomen. Helemaal te gek, daar spannen we ons voor in. Top! Maar even voor de duidelijkheid: ik ben Liefdescoach, geen dokter. Ik faciliteer en begeleid jouw proces waarin jij jouw zelfherstellend vermogen aanspreekt. Ga met gezondheidsklachten naar je huisarts en/of behandelend specialist en laat het FEMSO-traject complementair zijn aan traditionele behandeling. Zo krijg je altijd het hoogst haalbare resultaat van alle kanten aangereikt. Ain’t that pretty?