Over mij


Hi! Ik ben Linda!

En ik heb een simpele maar niet perse gemakkelijke missie; ik droom ervan dat iedereen het goede leven leeft. En dat is in mijn ogen een leven vol plezier, gemak en bákken vol liefde.

Ik heb de ambities noch de looks om Miss Universe te worden en toch wil ik absoluut ‘Worldpeace’!! Daarom probeer ik als liefdescoach mijn steentje bij te dragen.

Ik geloof in de liefde en dat iedereen daar recht op heeft. Ik ben er ook heilig van overtuigd dat fijne relaties met anderen het effect zijn van de fijne relatie die je met jezelf hebt. Wereldvrede begint in mijn overtuiging dus bij liefde. En echte liefde begint ín jou.

Ik geloof dat liefde die je voor jezelf voelt, uitstraalt op álles en iedereen om je heen. Daarmee ben je van ongekende waarde bent voor de wereld. Het is dus belangrijk en verre van egoïstisch om jezelf lief te hebben. Jezelf volledig te accepteren en te omarmen. Je bent het waard en aan jezelf verplicht.

Ik coach op een Eigen Wijze manier en noem het beestje bij de naam. Ik kan een echte pain in the ass zijn, tikkie ADHD, soms een beetje too much en ik gebruik flauwe woordgrapjes en tegelspreuken maar bovenal ben ik gewoon een aardig mensch die het beste met iedereen voor heeft. Mijn sessies zijn, net als ik, een vat vol tegenstrijdigheden; maken zware thema’s licht, zijn filosofisch en praktisch, met je hoofd in de wolken en je voeten in de klei, en combineren kwetsbaarheid met kracht.

Als je me zou kennen zou je weten dat ik:

  • ontzettend van muziek houd maar zelden of nooit kan onthouden wie wat zingt. Dan neurie of zing ik ze voor mijn man die dan moeiteloos naam en nummer noemt;
  • van strijken een meditatief moment maak, vroeger had ik er een bloedhekel aan maar nu combineer ik die tijd om heerlijk na te denken over het leven … menig blog kwam op de strijkplank ter wereld;
  • dol ben op lekker koken en interessante liflafjes bereiden. Een patatje mayo kan ik ook zéker waarderen, zolang ik maar niet alleen hoef te eten want daar vind ik echt geen moer aan;
  • houd van happy endings, ook in films;
  • graag Engelse woorden gebruik in mijn uitingen omdat dat ze vaak nét ff beter de lading dekken, bovendien klinkt vaak een stuk sexyer;
  • geniet van de wandelingen met mijn Franse buldog Bram die onwijs stoere macho is in het bos en vervolgens thuis súpercute onder een dekentje slaapt;
  • heel veel verschillende jobs heb gehad -van Rijnvaartstewardess tot kantoorklerk- die ik met plezier heb vervuld. Toch was ik altijd op zoek was naar een stukje zingeving…thank God dat ik dit in femso vond ♡.

Wat me aan het hart gaat…

Als ik zie hoeveel mensen, met alle respect, aankloten in hun relatie gaat me dat aan het hart. Het is zo spijtig. Niemand en iedereen heeft er schuld aan. Want als we niet hebben geleerd hoe we kunnen liefhebben, en dat geldt voor de meesten van ons, dan moeten we door schade en schande wijs worden. Toch?

En dat niet iedereen daarin slaagt, blijkt wel uit het feit dat niet minder dan 80% van de liefdesrelaties strandt. Met alle gebroken harten en uiteengevallen gezinnen tot gevolg. De meeste knetterende ruzies en stille oorlogen die gevoerd worden missen hun doel.

Natuurlijk kan het zijn dat je werkelijk op elkaar bent uitgekeken en elkaar niets meer te bieden hebt of dat jullie erachter komen dat jullie eigenlijk nooit een ‘match made in heaven’ zijn geweest. Dat kan. Sad but true.

Maar nog pijnlijker is het gegeven dat méér dan de helft van de mensen na een scheiding helemaal niet gelukkiger is. Hoe verdrietig is het om er pas na de break-up achter te komen dat het niet aan je relatie lag maar een heel andere oorzaak had? En dat je dát op je relatie hebt geprojecteerd?

“Your outer world is a reflection of your inner world”

Wat gebeurt er met je als ik je vertel dat jullie problemen een heel andere oorzaak hebben dan je tot nu toe dacht? Dat de issues (pijn, verdriet, afwijzing, minderwaardigheid, boosheid, teleurstelling) die je in je relatie ervaart vaak een projectie zijn van wat zich binnen in jou afspeelt…

Gun het jezelf dat te onderzoeken. Zodat je actie kunt nemen. Als liefdescoach begeleid ik je graag bij het vrijmaken van beperkende overtuigingen, blokkades, projecties, oordelen en patronen die je in de weg zitten. Lees hier meer of maak een afspraak met me.

Want alles wat je naar dit punt heeft geleid, de onbewuste en onbedoelde patronen, neem je met je mee op je levenspad als je ze niet doorbreekt. Door blokkades op te heffen kan de zuivere liefde weer stromen. Hoe langer je dit uit de weg wilt gaan, hoe meer impact ze op je leven hebben. Ook wanneer jullie ervoor kiezen om los van elkaar verder te leven. Want zelfs in een nieuwe relatie komen je unsolved problems gewoon weer bovendrijven.

Heb je de hele pagina gelezen?

Álles? Applaus voor jou mooi mens, want het was veel. I know. Maar soms kan het gewoon niet in minder woorden. Dat zou te kort door de bocht zijn en daar is deze materie simpelweg te gevoelig voor. Dus dankjewel voor je tijd, je interesse en geduld. Resoneert het en wil je ontdekken of ik je kan helpen bij de uitdagingen waar jij nu voor staat?

Alles begint bij de eerste stap… zet jij ‘m?

Ik maak graag kennis met je. Een half uurtje vrijblijvend. Dat kan face to face of telefonisch maar in het laatste geval moet je zelf voor de koffie zorgen ;). Ik hoop je binnenkort te ontmoeten en het lijkt me meer dan leuk als jij me laat weten wie JIJ denkt dat je bent?